Vízálló babzsák kutyafekhely

Szponzorált tartalom

Babzsák kutyafekhely

Babzsák kutyafekhely

A kutyáknak is szükségük van egy száraz kuckóra. Ha esik az eső, akkor hogy tartod szárazon a helyét? A Huppanjbele babzsák kutyafekhely egyik legszuperebb tulajdonsága, hogy vízálló. Ha esőben sétáltatok, egyszerűen szárazra törölheted, nem lesz kellemetlen szaga, és a szőr sem tapad rá.

Ha házi kedvencedet megajándékozod egy babzsák párnával, akkor nem kell attól tartanod, hogy csak a te foteledben fogja jól érezni magát. A kutyáknak és cicáknak készült babzsákok töltőanyaga ugyanaz, mint amiben te is heverészhetsz. A testet tökéletesen alátámasztja, így hosszabb ideig – akár órákig is – is kényelmes rajta a heverészés.

Megkíméli az állatokat az öregkori ízületi bántalmaktól. A Huppanjbele webáruház cica és kutyafekhely kollekciójában 18 színből, és különböző méretekből választhatod ki házi kedvenced új ágyát. Könnyű lesz, és kül- és beltéren egyaránt használhatod. A különleges anyag ellenáll a karmok, körmök támadásának is. Ha a kész darabok közül sikerül választanod fekhelyet, párnát, akkor 10% kedvezményt kapsz, és azonnal kiszállítjuk. Ha rendelés előtt bizonytalan vagy, akkor kérj tanácsot, és minden segítséget megkapsz. A mosható babzsák párnák a Te életedet is megkönnyítik, és házi kedvenced sem fogja kutyául érezni magát.