A rugdalózó nagyon praktikus ruhadarab

Szponzorált tartalom

Rugdalózó

Minden szülő ismeri azt a helyzetet, hogy a gondosan betakargatott gyermek percek alatt lerúgja magáról a paplant. Mivel a hálózsák nem mindenhol opció, a legjobb megoldás éjszakára a rugdalózó, még a nagyobb csemetéknek is. Ezt használhatjuk pizsama helyett is, így garantáltan nem lesz fedetlen a lurkó dereka, háta.

A modern, patentos vagy cipzáras megoldásoknak köszönhetően, roppant egyszerű lesz fel- és levenni, a nagyobbak pedig már segítség nélkül is boldogulnak egy ilyen öltözékkel. A rugdalózó természetesen főleg az egészen picik ruhatárának lesz az alapdarabja. A babáknak nemcsak éjjel kitűnő öltözék, hanem napközben is ideális, hiszen a kicsi egész testét takarja, ráadásul nagyon kényelmes.

Az izgő-mozgó babáknak pedig szükségük van arra, hogy a rugdalózó ne jelentsen akadályt a mozgásban, kúszásban, forgolódásban. Azt minden szülő tudja, hogy még a legjobban illeszkedő zokni is percek alatt megadja magát és lekerül a pici lábáról. Igazán bosszantó naponta többször is felhúzni a parányi ruhadarabot, ráadásul ott az aggódás is, hogy a gyerkőc megfázik.

Ha a rugdalózó talpas, akkor ezt a gondot is kipipálhatjuk. A lyamar.hu webáruházban rengeteg szebbnél-szebb modell megvásárolható, úgy kislányos, mint kisfiús kivitelezésben. A patentos, könnyen feladható kezeslábasok roppant praktikusak, bennük pillanatok alatt megoldható a pelenkacsere is. Az esztétikai jegyeiket pedig nem is lehet eleget dicsérni ezeknek a rugdalózó típusoknak, hiszen annyira gyönyörűek, hogy mindegyiket megvennénk.