A presztízs erejű budapesti székhely szolgáltatás.

Szponzorált tartalom

székhely szolgáltatás budapest csomagját

székhely szolgáltatás budapest csomagját

A székhely szolgáltatás a vállalkozások számára nagyfokú szabadságot jelent. Szabadságot, hiszen ezzel egy csomó időt és energiát spórolhatnak meg. A Gross Székhelyben Otthon székhelyszolgáltató cég ezt a szolgáltatását immáron 13 éve nyújtja kifogástalan színvonalon, minden törvényi előírásnak megfelelve.

A Gross Székhelyben Otthon székhely szolgáltatás budapest csomagját nagyon sok cég rendeli meg. Ennek több oka is van. Természetesen az evidensen professzionális szolgáltatás mellett az is, hogy egy pesti székhely presztízs értékkel bír a különféle vállalkozások számára. Mindemellett egy nagyon olcsó szolgáltatásról van szó. Érdemes cégvezetőként, még cégalapítás előtt többször ellátogatni a Gross Székhelyben Otthon weboldalára, hiszen gyakran találhatunk megújuló, nagyon jutányos, plusz ajándék hónappal járó csomagokat is.

Ezeket a szerződéseket egyébként a cég vidéki irodáiban is alá lehet írni, tehát még arra sincs szükség, hogy emiatt fel kelljen utazni a fővárosba.

A Gross Székhelyben Otthon székhelyszolgáltatási csomagjában a székhely cím biztosítása mellett gondoskodnak a cégtábla kihelyezéséről, a postai küldemények átvételéről, valamint azok beérkezésekor a megcímzett cég részére történő értesítésről.

Mindemellett vállalják a különféle hatóságok székhelyen történő fogadását és az ezek által foganatosított kényszerintézkedések tűrését. Extra szolgáltatásként vállalják a kimenő és beérkező levelek szkennelését, valamint azok továbbítását is.

A postázást minden hónap elején végzik el. Amennyiben pedig igény mutatkozik rá, akkor az adott székhelyen tárgyaló helyiséget is biztosítanak az adott cégnek.

A székhely szolgáltatás budapest csomagok örvendetesen egyre több kerületben érhetők el, így például a II., az V., a VI. és a XII. kerületben is.