Létezik vállalkozó, aki nem hallott a székhelyszolgáltatásról?

Szponzorált tartalom

székhelyszolgáltatás

székhelyszolgáltatás

Vajon létezik olyan vállalkozó, aki nem hallott még a székhelyszolgáltatás fogalmáról? Én megtapasztaltam, hogy sajnos van ilyen. Történt ugyanis, hogy egy barátom a minap arról panaszkodott nekem, hogy képtelen vállalkozást alapítani amiatt, mert nem rendelkezik ingatlannal. Ezért már hónapok óta böngészi a kiadó irodai helyiségeket, de még nem talált magának megfelelőt.

Én természetesen tájékoztattam arról, hogy csak az idejét pocsékolta az irodahelyiség keresésével, hiszen létezik egy sokkal egyszerűbb és anyagilag kevésbé megterhelő megoldás a problémájára.

Ez pedig nem más, mint a székhelyszolgáltatás.

Ajánlottam is neki egy abszolút megbízható céget, a székhelycentrumot.

Ő irulva-pirulva vallotta be, hogy még csak nem is hallott a székhelyszolgáltatás fogalmáról. Erre én felvilágosítottam, és elmagyaráztam neki, hogy ez egy teljesen törvényes, bevett dolog, amely roppant népszerűségnek örvend például a kezdő- és a kisvállalkozások között.

A népszerűség oka pedig pontosan abban keresendő, hogy a vállalkozásoknak ezzel a szolgáltatással nem szükséges saját irodával rendelkezniük, valamint nem kell vagyonokat sem költeniük iroda bérlésére, hiszen ezzel a megoldással tulajdonképpen bárhol szert tehetnek a vágyott irodára. Persze mindenkinek más helyszín számít előnyösnek – bár a legtöbben még mindig Budapestet tartják a logisztika vagy éppen vevőik, ügyfeleik szempontjából a legprofesszionálisabb helyszínnek.

A székhelycentrum segítségével többek között Budapesten is szert tehetünk székhelyre a vállalkozásunk számára, de ha olyan szektorban található a vállalkozásunk, mely igényli az iparűzési adó mentességet, akkor az is megoldható, hiszen a székhelycentrum rendelkezik iparűzési adó mentes településen – Újlengyelen – is helyiséggel, ahol szintén székhelyre találhat vállalkozásunk.

Azon nyomban meg is mutattam a barátomnak a Gross cégcsoport tulajdonában álló vállalkozás weboldalát, a szekhelycentrum.hu-t, amely roppant könnyen áttekinthető felülettel rendelkezik, melyen minden felesleges ki- és előre ugró ablak nélkül hozzáférhetünk a hasznos információkhoz.

A barátom őszintén meglepődött az székhelycentrum szolgáltatásainak alacsony költségein. Ezeket a remek szolgáltatásokat csomagban lehet megvásárolni – akár fél évre, egy évre vagy akár két évre is. Minden konstrukciónál plusz egy ajándék hónapot nyújt a székhelycentrum a vállalkozások számára.

Az is nagyon tetszett a barátomnak, hogy a cég roppant rugalmas, ugyanis a szerződéskötés akár személyes találkozás nélkül is megvalósulhat teljesen legális módon. A gyakorlatuk szerint ugyanis a hozzájáruló nyilatkozatot ki tudják adni a vállalkozó személyes megjelenése nélkül is. ĺgy az ország bármely részéről, akár a legtávolabbi pontjáról is flottul el lehet kezdeni az együttműködést. Ez a rugalmasság és gyorsasága roppant fontos a vállalkozások számára.

A barátom is sietve távozott a találkozónk helyszínéről, de most az egyszer igazoltan hagyott faképnél, hiszen ígérete szerint a székhelycentrummal készül felvenni a kapcsolatot.