Agyaggalamb lövészettel mozgó célpontra is lőhet

Szponzorált tartalom

Agyaggalamb lövészet

Szinte alig akad olyan ember, aki ne gondolkodott volna el néha azon, hogy milyen érzés lehet egy mozgó célpontra puskával lőni. Kevés olyan stresszlevezető program van, mint az agyaggalamb lövészet. Akár saját magát lepné meg vele, akár valamelyik barátját vagy családtagját örvendeztetné meg egy ilyen egyedi ajándékkal, mindenképpen jó választás. Képzelje el, ahogy egy igazi vadász bőrébe bújhat és a profi lövők útmutatásával, segítségével felszerelkezve vadászhatja le a sebesen repülő áldozatot.

Magyarországon csak kevesen tapasztalhatják meg, hogy milyen érzés egy valódi fegyverrel lőni. Tartozzon Ön is ebbe a körbe, ráadásul most abszolút elérhető áron teheti meg mindezt! A Ráckevén megtalálható lőtéren először megtanulhatja a helyes fegyvertartást és megismerkedhet a lövés megfelelő technikájával. Ezután indulhat a kaland és tesztelheti, hogy milyen reflexei vannak. A csomag 25 lövést tartalmaz, ami elegendő lehetőséget biztosít, hogy egy kicsit belerázódjon a dologba még akkor is, ha most fog életében először fegyvert a kezébe.

Ez a több mint 100 éves múlttal rendelkező sportág, a koronglövészet, a sportlövészet egyik ága, ami széles körben örvend nagy népszerűségnek. A 12 hektáros területen kialakított pályán elegendő hely van arra, hogy az ember biztonsággal lövöldözhesse le a magasba szálló agyaggalambokat. A szervezők nagy figyelmet fordítanak a biztonságra és a csomag többek között tartalmazza a teljes biztonsági felszerelést is, persze az egyéb szükséges kellékeket is, mint a lőszer, valamint egy nagyon alapos és precíz oktatást.

A festői környezetben kiépített lőtér látványa már önmagában is egy külön élményt jelent és a móka végén büfé, melegedő helyiség várja a vendégeket, hogy kicsit megpihenhessenek az izgalmak után. Amennyiben a vouchert ajándékba szánja, úgy ajándékcsomagolást is kérhet hozzá, sőt, a témához és az élményhez kapcsolódó kreatív ajándékokat egyaránt talál a webáruház kínálatában, mint a töltény formájú jégkocka készítő. Ritka az ilyen remek ajándékötlet.