Bokarögzítő nemcsak élsportolóknak

Szponzorált tartalom

Bokarögzítő

Szúrós, már-már elviselhetetlen, hirtelen fájdalom. Ezek bizony a bokaficam velejárói, a bokarögzítő nélkül pedig szinte lehetetlen a gyors felépülés. Jól tudjuk, nem kell feltétlenül világhírű focistának lenni ahhoz, hogy érintettek legyünk a témában, hiszen egy váratlanul és rosszul elvégzett mozdulat is hihetetlen kínokat képes okozni.

A bokarögzítő ezekben az esetekben jön jól, hiszen a tervezése során hatalmas hangsúlyt fektettek arra, hogy a használata közben mindvégig stabilan tartja a sérült területeket. A bokaficam és a rándulás bizony nem a legkellemesebb megbetegedések közé tartoznak, de léteznek szép számmal olyan súlyos rendellenességek is, amelyekhez túlzás nélkül kötelező a bokarögzítő használata.

Ilyen például a szalagszakadások vagy bokaízületi disztorziók funkcionális terápiája, de a felsorolásból nem maradhat ki az ugróízület instabilitása sem. Szerencsére a bokarögzítő társ a bajban, hiszen annak vastag műanyag pántja és egész szerkezete a lábfej és boka merevségét hivatott elérni, így a javulás sem várat majd magára sokat. A magas fokú professzionális tervezésnek hála, a dorzál- és a plantárflexió azonban semmilyen szinten nincs korlátozva.

Az említett termék tehát, a sokoldalúságának köszönhetően az egyik legkeresettebb darab a gyógyeszközök piacán, amin nem is kell csodálkoznunk, a megbízhatóságának és strapabíróságának az ismeretében. Természetesen a teljes gyógyuláshoz ágynyugalom és intenzív pihenés is szükséges, ám a bokarögzítő nélkül vitathatatlanul tovább fog tartani a felépülési időszak.