Faragasztó a rátermett barkácsolóknak

Szponzorált tartalom

Faragasztó

Ügyes kezű háztulajdonosok sok pénzt megspórolnak azzal, hogy saját maguk végzik el a különböző munkálatokat, viszont ezeknek az elvégzéséhez a megfelelő alapanyagokra és kiegészítőkre van szükségük. Egyik ilyen a faragasztó, amiből többféle van. Mindig azt a típust kell választani, amelyik tökéletes az elvégzendő munkához.

A festekarena.hu webáruház kínálatában megvásárolható a Pattex Palma normál, Expressz, valamint vízálló faragasztó, különböző kiszerelésben. Az Expressz fajta használata akkor ajánlott, ha a ragasztás azonnali terhelésnek van kitéve, vagy amikor gyorsan kell tovább megmunkálni.

Mindenfajta faáru és műanyag dekorációs lap ragasztására kiválóan szolgál. Remekül alkalmazható barkácsolásnál, szerelésnél, például köldökcsaphoz, csapos kötésekhez, szélesítő és hosszabbító toldásokhoz, de fuga és tömörfa ragasztására szintén. A felületragasztás is, mint a furnérozás, farostlemezek, dekorációs lapok fixálása, szintén kiválóan elvégezhető vele. Szobahőmérsékleten 14 C-fok felett kell végezni a faragasztó felhasználását. Ecsettel, kenőlappal, hengerrel, gépi úton hordható fel a ragasztóanyag az előkészített felületre.

A kezdeti szilárdsághoz 1-2 óra a kötési idő, a további feldolgozáshoz azonban legkevesebb 8 óra pihentetési idő szükséges. Ez a faragasztó a végleges kötésszilárdságot 24 óra alatt éri el. Minden további információ, fontos tudnivaló megtalálható a weboldalon. Itt megtekinthető az összes termék, nemcsak a faragasztó, de még a rendelés is leadható a kiszemelt árucikkekre.