Nyakörv számtalan változatban

Szponzorált tartalom

Divatos kiegészítők kutyáknak

Minden alkalom egy igazi élménynek számít a kutyusok szemében. Indulhat a sétáltatás, ám nem mindegy, hogy milyen felszerelésekkel van felvértezve a gazdi, illetve a négylábú. Mindenekelőtt szükséges egy divatos nyakörv, ami nemcsak jól mutat, de az anyagát tekintve még strapabíró is, mert ellen kell állnia az igénybevételnek.

Amikor pórázzal sétáltatunk, akkor megtörténhet, hogy ránt rajtunk egy nagyot az eb és ha a nyakörv elszakad vagy kikapcsolódik, akkor próbára tehetjük akarva-akaratlan a bennünk szunnyadó sprintert. Ezért fontos a megfelelő minőséget választani, ami illik a kutya méretéhez és egyéniségéhez. Választhatunk szín szerint valami vidámat és rikítót, de maradhatunk a klasszikus fekete, barna bőrből készült nyakörvnél is.

Hogyha valami extrára van szükségünk, akkor szuper megoldásnak számít a világító típus. Garantáltan nem fogjuk szem elől téveszteni az alacsonyabb ebeket sem a sötétben. A webáruház kínálatában a fém nyakörvek is helyet kaptak, amelyek a nagytestű kutyáknak tiszteletet parancsoló megjelenést biztosít.

A nyakörvet nem árt felszerelni egy apró címtartóval, mert így nagyobb eséllyel akadhatunk az elkóborolt eb nyomára. Pontosabban a megtalálója ez alapján gond nélkül vissza tudja hozzánk juttatni. Az ügyesebb kutyusok már bringázás közben is képesek lépést tartani a gazdájukkal. Ebben az esetben nem árt a nyakörv mellett egy biztonsági, fényvisszaverő anyagból készült kendőt is a nyakába kötni. Amennyiben mindez a rendelkezésünkre áll, indulhat is a kellemes kiruccanás, négylábú barátunk legnagyobb örömére!