Elektromos hősugárzó fűtésre, szárításra

Szponzorált tartalom

Elektromos hősugárzó

Lassan beköszöntenek az igazán hideg napok és a családok elkezdik játszani az egyik minden évben megrendezésre kerülő játékot. Ki bírja tovább a fűtés bekapcsolása nélkül?

A cégek életében, építési területeken persze a hideg hónapokban sem mindig állhat meg a munka és szükségessé válik megvenni az elektromos hősugárzó valamelyik példányát, hogy a munkások minél komfortosabban tudjanak a feladataikra koncentrálni.

A Trotec márka kínálatában megtalálható elektromos hősugárzó maximális teljesítménye 15000 W, így viszonylag nagyobb területek befűtésére is képes. További előnye, hogy nem fogyaszt oxigént, így nincs szükség annyi szellőztetésre sem, mint az olajos vagy gázos berendezések esetén, valamint a befektetett energia is jobban hasznosul.

Az elektromos hősugárzó, a kiváló teljesítményének köszönhetően, kifejezetten jól jön a helyiségek szárításakor, csőtörés, tűzoltás vagy bármilyen egyéb beázás után, mivel minél melegebb van, annál gyorsabban száradnak a falak és a berendezés is, ezen felül a festék vagy vakolat szárítására szintén alkalmas.