Masszív költöztető doboz kapható

Szponzorált tartalom

Költöztető doboz

Végre eljött az idő, hogy elhagyja a családi házat? Talán több tucat költöztető doboz is szükségessé válhat, hogy elkezdhesse az átpakolást. A zsákos módszer bizony kényelmetlen és rendszerezetlen megoldás, sőt, kellemetlen tud lenni, ha cipekedés közben elszakad, a ruhák pedig szanaszét repülnek az utcán.

Sok esetben megoldjuk ezt a lépést az ismerősöktől, az üzletekből kért kartonokkal, viszont, mint arra már számos háztartásban, Önnél is előfordulhatott, hogy ezek a kellékek leginkább csak egyetlen használatra vannak kitalálva és nem olyan erős anyagból készültek, hogy ne deformálódjanak. Manapság már nem számít luxusnak megfelelő méretű költöztető dobozt rendelni a netről. Forduljon bizalommal a shop.zalapack.hu webshop munkatársaihoz!

A termékkínálatban széles választékban megtalálja az Önnek legalkalmasabb méretű költöztető dobozt. Szuper minőségben kínálnak egyszer használatos változatokat. Továbbá, ha tagja szeretne lenni az újrahasznosítók csoportjának, válasszon a használt költöztető doboz kínálatból, ami minden szempontból tökéletesen fog funkcionálni! Az ötrétegű hullámkarton-lemezből készült termék rendívül erős és viszonylag nagy méretének köszönhetően, sok tárgyat képes elnyelni.

A költöztető doboz teherbírása bőven meghaladja az egészséges emelési súlyhatárt, tehát figyeljen oda, hogy ne csak könyvekkel pakolja tele, hanem kombinálja könnyebb darabokkal is! Tegyen bele legfeljebb 20 kilogramm cuccot, alaposan rögzítse az alját és a tetejét! Mi biztosítjuk Önnek a csomagolás minőségét, viszont a cipekedéshez már a barátai és családja segítségét kérje vagy egy költöztető céget!