Ha olaj kell, akkor olajwebshop.hu.

Szponzorált tartalom

Ipari olajok - Olajok | Olajwebshop.hu - kenőanyag megbízható forrásból

Ipari olajok – Olajok | Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból

Végre, oly sok év után lecseréltük az autónkat. Itt volt az ideje. Azt hiszem, hogy ezt mondanom sem kell egy olyan autónál, ami már 14 éves volt. Egyébként semmi komolyabb baja nem volt, leszámítva a korát, de persze ugye a 14 év alatt azért megkopott rendesen. Viszont mivel vigyáztunk rá és még balesetünk sem volt vele, így megkíméltük mindentől. De hiába az évek nem csak rajtunk, hanem az autónkon is meglátszik.

 

Az új autóhoz természetesen új dolgok is járnak és úgy döntöttünk, hogy csak minőségi dolgokat fogunk hozzá venni. Például ezért a motorolajat csak az olajwebshop.hu-tól vásároljuk. És, hogy miért? Egészen egyszerűen azért, mert az olajwebshop.hu-nál csak minőségi és megbízható gyártótól származó olajakat forgalmaznak. Valamikor egyszer régebben egy kedves ismerősöm küldte a következő üzenetet a telefonomra: Ipari olajok – Olajok | Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból. Véletlenszerűen rákattintottam, megnéztem a kínálatot, rendeltem egy terméket és azóta már csak tőlük rendelünk.

Az olajwebshop.hu egy teljesen magyar tulajdonban lévő cég, amelyet 2011-ben alapítottak. Mára több üzlettel is rendelkeznek Budapesten, mind a budai, mind pedig a pesti oldalon. Alapvetően kenőanyagokkal és ipari olajokkal foglalkoznak, de természetesen mindenféle kiegészítő termékeket is forgalmaznak, mint például szűrők, gyertyák és egyéb termékek.

 

Miért tetszett meg igazán az olajwebshop.hu?

 

A válaszban több tényezőt is meg tudok említeni. Például, akkora hatalmas a választék, hogy biztos vagyok benne náluk nincs olyan, amit ne találnánk meg. Több mint 20 féle márka termékeit forgalmazzák. Ha pedig valami olyat szeretnénk megrendelni, amit éppen nem találunk a webshopban vagy az üzletben, akkor készséggel segítenek a beszerzésében. Sokat elmond, hogy a megrendelőik között megtalálhatók állami cégek, sőt még önkormányzatok is.

 

A garancia náluk nagyon fontos. Ez azt jelenti, hogy minden egyes általuk forgalmazott motorolajra egy matricát tesznek. Ezzel tudják garantálni, hogy az az adott termék csak megbízható beszállítótól származik. Sok magyarországi importőrrel vannak partneri szerződésben. A vásárlóknak 30 napos indoklás nélküli garanciát nyújtanak és ha a terméket mégsem szeretnénk, akkor az ő saját költségükön vissza tudjuk küldeni.

 

Továbbá a bizalmat növeli, hogy valós üzletben árulják a termékeket, ami azt jelenti, hogy nem fognak eltűnni és, ha bármi problémánk lenne, akkor tudjuk, hogy hol találjuk őket.

 

Alapvetően nem szeretem, ha kéretlenül adnak tanácsot, de a már említett „Ipari olajok – Olajok | Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból“ esetében kifejezetten örültem neki, mert egy nagyszerű céget ismerhettem meg bennük.