Energetikai tanúsítványok készítése Magyarország egész területén.

Szponzorált tartalom

energetikai tanúsítványok készítése

energetikai tanúsítványok készítése

Néha nem könnyű egyensúlyt teremteni az élet viharaiban

Néha olyan furcsa az ember… van, hogy legszívesebben szinte mindenbe azonnal belekezdenék. Ismerős az az érzés, amikor csak úgy kavarognak a gondolataid a fejedben, és azt sem tudod, mihez kapj először? A legjobb lenne, mindegyiket azonnal leírni. Nekem azonban nehézséget okoz az írás, én nem tudok választani a gondolataim közül. Amikor írni kezdek, olyan, mintha egymásra rétegződnének a betűim. Ha ránézek a papírra, csupa értelmetlen maszlag, de ha elkezdem őket rétegenként vizsgálni, mindegyik mögött ott az értelem. Csak úgy kell kibontani, mint ahogyan a hagymát hámozod. Figyelmesen, levélről levélre haladva. Ilyenek az én gondolataim, amikor írok – és mivel éppen ezért nem írok jól, keveset szoktam írni.

Persze kivételt képez ez alól, amikor mégiscsak megszáll az ihlet. Vannak ilyen napok. Szeretem ezeket a napokat, de meg kell, hogy mondjam, eléggé el is tudok mindebben veszni. Ilyenkor az életem átcsap egy ellenkező mechanizmusba: lelassulok. De nem jól esően és magamra koncentrálóan, mint egy meditáció alkalmával. Ez nem mindfullness. Ez kiüresedés. Kiégés. Fáradtság. Depresszió. Nem szeretem ezt az állapotot, de most már másképp küzdök ellene. Igyekszem tudomásul venni, hogy ez is én vagyok, és hagyom, hogy az energiák átfolyjanak rajtam. Hiszen egyszer mindennek vége lesz, nem igaz? Ebben bízom én is, hogy talán egyszer majd ezek a negatív erők is megszűnnek operálni, és visszaadják a helyüket annak a sok pozitív, tevékeny energiának, amellyel olykor megajándékoz a sors.

Gyakorlati kihívás elé állított a sorsom

Mostanában azonban egészen másfajta kihívással kell szembenéznem. Nem a belső harcaimat vívom rendületlenül, ezúttal ugyanis külső tényező miatt kellett gondolkodásra késztetnem az elmémet. Örököltem ugyanis egy kisebb lakást vidéken, és most emiatt fáj a fejem. Bár nagyon szép kis lakás, már Budapesten rendezkedtem be, itt vannak a barátaim, ideköt a munkahelyem. Albérletbe nem szívesen adnám ki, így aztán az jutott eszembe, hogy talán el kellene adni. Egyik szemem sír, a másik nevet, hiszen nagyszüleim lakását örököltem meg, sok kedves gyerekkori emlék fűz ehhez a helyhez. Mégis, a jelenlegi helyzetben az a logikus, ha új tulajdonost keresek ennek a helynek, hátha másnak is akkora örömet okoz majd, mint nekem okozott annak idején. És itt kénytelen vagyok átevezni gyakorlatiasabb vizekre is, ugyanis ma már bárminemű lakás eladásához energetikai tanúsítvány meglétére is szükség van. Mivel gyakorlatlan vagyok a témában, első körben ismerősöknél kezdtem utána érdeklődni, mi is a menete az energetikai tanúsítvány kiállításának?

Energetikai tanúsítványok készítése Magyarország egész területén – e-tanusitas.eu

Egyikőjük aztán az internetet hívta segítségül, és ezt a szalagcímet küldte meg a részemre: Energetikai tanúsítványok készítése Magyarország egész területén – e-tanusitas.eu. Kíváncsian kattintottam a nekem javasolt linkre, és rögtön el is mosolyodtam. Azt éreztem ugyanis, hogy megtaláltam, amit kerestem! Az e-tanusitas.eu oldalra kattintva ugyanis már az első pillantással az jött szembe velem, hogy ez a tanúsító társaság egész Magyarország területén elérhető, és nagyon gyorsan és megbízhatóan dolgozik. A honlapon azt ígérik, hogy akár 24 vagy 12 órán belül is elérhető az energetikai tanúsítvány, amelyet ők készítenek! Érdeklődve olvastam tovább, hogyan lehetséges mindez. A honlapon szerencsére lépésről lépésre leírják az összes folyamatot. Így első körben azt javasolják, hogy vagy használjuk a honlapon található telefonos elérhetőséget, és azon érdeklődjünk, vagy töltsük ki a honlapjukon elérhető űrlapjukat online, és ennek alapján majd az ő kollégáik lépnek kapcsolatba velünk. Ezután egy rövid, telefonos körre lehet számítani. Ekkor történik meg az adatok felvétele, és ezeket az adatokat továbbítják az illetékes szakember felé.

A helyszíni felmérés időpontját már ez a szakember hivatott leegyeztetni velünk. A szakember pedig a megbeszélt időpontban kiérkezik a helyszínre és elvégzi a szükséges méréseket. Ez a kolléga a felmérést követően egyből továbbítja is a kapott adatokat a központba, ahol pedig azon nyomban megkezdik az adatok feldolgozását. Ezt nevezem hatékony munkamegosztásnak, hiszen így tulajdonképpen egyetlen értékes percet sem veszítünk el a tanúsítvány kiállításához szükséges időből. Ami azonban talán sokakat meglephet, hogy ezt a feladatot mi magunk is felgyorsíthatjuk. Ha ugyanis rendelkezünk bármilyen irattal, például tervrajzzal vagy műszaki dokumentációval, akkor azokat nagyon is érdemes előkészítenünk és a felmérést végző kolléga részére átadnunk a munkavégzéshez. A szakértő ugyanis minél több információval rendelkezik az ingatlannal kapcsolatban, annál gyorsabban és precízebben tudja kiállítani a részünkre a szükséges energetikai tanúsítványt a kollégáival. A központos kollégák a feldolgozott adatok alapján kiállított tanúsítványokat egyébként minden délután négykor átadják a futárszolgálatnak, aki így már akár a következő nap az ügyfél kezébe tudja adni az elkészült dokumentumot.

Sebesség, szakértelem, nagyszerű árak – mi kellhet még?

A sebesség és a szakértelem így tehát nagyon fontos az e-tanusitas.eu csapatának. Náluk ez alapvetés, és ezért semmilyen plusz költséget nem számítanak fel! Ahogyan az is természetes, hogy országos lefedettséggel rendelkeznek, és Magyarország egész területén ők ajánlják a legkedvezőbb árakat a tanúsításra. Ez bizony egyedülálló, a legtöbb tanúsító cég ugyanis jóval kisebb térségekre specializálódik. A leggyakrabban egy-egy adott város és annak esetleg 50-80 kilométeres körzete jöhet szóba. Ritkábban, de azért még jellemzően az is elmondható, hogy a társaságok akár egy-egy megye igényét is képesek kiszolgálni. Országos lefedettséggel azonban kevesen büszkélkedhetnek! Ráadásul az e-tanusitas.eu még ebben is egyedülálló, náluk készül ugyanis a magyarországi tanúsítványok közel tíz százaléka! Ez pedig azt üzeni a számomra, hogy nem mindennapi szakemberekkel állunk szemben. Az e-tnausitas.eu-nál felhalmozódott szaktudás ugyanis mindenképpen fontos szempont lehet, amikor tanúsító céget választunk.

De ahogy említettem, hadd térjek ki még egy kicsit az árképzésükre. Az energetikai tanúsítványok készítése Magyarország egész területén ugyanis meglepően jó árakkal történik. Az oldalon minden érdeklődő ráakadhat az árak aloldalra, ahonnan megfelelőképp tud tájékozódni az aktuális árszabásról. Itt többek között arról is lehet tájékozódni, hogy az adott ingatlanhoz, méretétől és típusától függően milyen díjszabással érdemes kalkulálnunk az energetikai tanúsítvány elkészítését. De ez még nem minden! Az e-tanusitas ugyanis különleges módon száll be az árversenybe. És ha valamely versenytársa esetleg alacsonyabb áron is elvállalna ugyanazt a szolgáltatást, akkor a tanúsító társaság hajlandó a versenytárs által kiajánlott, alacsonyabb áron is elvégezni a részükre a munkát. Ti hallottatok már ilyesmiről a versenytársak körében? Én még nem, ezért azt gondolom, ez a fajta árgarancia lehetőség valóban egyedülállóvá teszi a csapatot. Így ha energetikai tanúsítványok készítésére keresnétek szakembert, aki Magyarország egész területén elérhető, ne késlekedjetek tovább. Mindenképpen keressétek fel az e-tanusitas.eu csapatát, akik nagyszerű kedvezménnyel és megbízható, gyors munkavégzéssel kínálják a részetekre a szolgáltatást!