Már megint egy szülinap!

Szponzorált tartalom

lolmarkt.hu egyedi póló

lolmarkt.hu egyedi póló

Még alig múlt el a karácsony, pár hét és máris itt van a párom szülinapja! Pedig már épp leesett a kő a szívemről, hogy mindenkinek sikeresen kitaláltam a legfőbb kívánságát, kikutattam a legújabb hobbijaikat és a hozzá szükséges eszközöket, és beszereztem a világ végéről is a meglepetéseket. Hát, nem sok pihenőm volt, újból itt egy jeles alkalom. Mondjuk most legalább nem mindenkit érint, csak a páromat. Na, de hát pont ő a legnehezebb eset! Egyrészt ő nagyon fontos nekem, így maximalista vagyok magammal szemben, és a legfrappánsabb ajándékot szeretném neki adni. Másrészt meg folyton együtt vagyunk, így nem túl egyszerű mutatvány ezt titokban véghez vinnem.

Mi abszolút nem a nagy értékű ajándékokra megyünk rá. Sokkal inkább olyanokra, ami egyedi, vagy amihez közös időtöltés kapcsolódik. Karácsonyra például társasjátékot adtam neki, és azóta is azzal játszunk minden este. Na de nem lehet folyton játékokat venni, már el se férnek a polcon! Akkor jöhet a B terv, valami egyedi, ami nem jöhet szembe vele az utcán, és teljesen neki szól.

Ezen gondolkodva szörfölgettem a neten a nagy napig hátralevő időt számolgatva, amikor is ide lyukadtam ki: lolmarkt.hu/egyedi-polo. Úgy látom, hogy ez lesz most az én mentsváram! Azt írják, hogy bármilyen egyedi pólót megcsinálnak kívánság szerint, méghozzá akár egyetlen darabot is. Csak el kell mennem az egyik üzletükbe és azonnal kész is lesz! Már csak a legnehezebb része van hátra: ki kellene találnom a mintát. Lássuk csak: szeret társasjátékozni, úszni, a növényeket, a pszichológiát, húha, ez nem lesz könnyű. Leginkább talán egy páros pólót tudok elképzelni, mert egyrészt szereti a poénos dolgokat, másrészt örül, ha az egész világ értesül róla, hogy mi ketten bizony együtt vagyunk.

Ötlet szerzés gyanánt rákattintok a férfi póló menü gombra, hátha ihletet tudok meríteni valamelyik már létező dizájnból. Ja, azt nem is mondtam, hogy totál odavan a filmekért! De sajnos nem a mainstream fajtákért, inkább kissé alternatív az ízlése. Ehhez nem lesz könnyű feliratot találni.

Hát ez vicces, miközben a páromnak keresgélek pólót, máris találtam kettőt, ami az öcsémnek tök szuper ajándék lenne. Szerintem gyorsan át is küldöm a húgomnak, hogy dobjuk majd össze a szülinapjára. Az egyiken ugyanis Tesó felirat van, de olyan szupermenesen, szerintem nagyon poénos. Főleg egy olyan srácnak, akinek két lánytestvére van. Nekem elhihetitek, ahhoz már tényleg szuperhősnek kell lenni!

Kész vagyok, újabb találat az öcsémnek: Bud Spencernek sem tudna ellenállni, a szobája falán is ő van. A végén még egy egész ruha kollekciót összeállítok itt neki. Egy csapásra beszerezhetem a szülinapi, névnapi és karácsonyi ajándékát is. Ha másra nem, erre már biztos jó volt ez a mai nap.

Mivel a filmes kategóriában nem találtam a páromhoz passzoló grafikát, áteveztem az állatokra, hátha van halas, mert ez ilyen belsős poén nálunk. Úgy látom, hogy a tömeg ízlés azért nem ez, csak a kutya meg a macska megy. Piaci rés!

Hát jó, holnap folytatom majd a keresgélést, de még ma leadom az öcsém pólóira a rendelést a lolmarkt.hu/egyedi-polo oldalon.