Pécsi barátunk adta a jó tippet!

Szponzorált tartalom

BestMarkt hu

BestMarkt hu

Van néhány nagyon kedves barátunk Pécsen, akiket rendszeres időközönként meglátogatunk. Nagyon szeretjük a várost is, illetve azt, hogy mindig tartalmas beszélgetések kerekednek ezekből a találkozásokból.

Nemrég arról beszéltünk, hogy mennyire szeretjük mindannyian a BestMarkt hu oldalát, visszatérő vásárlók vagyunk. Abban mind egyetértettünk, hogy nagyon hasznos része az oldalnak, hogy lehet az itt kapható termékekről valódi vásárlói véleményeket olvasni. Szerintem ez nagyon más érzés, mint simán elolvasni csak a leírását. Ráadásul a kiszállítás tekintetében is három lehetőség közül lehet válogatni. Van házhoz szállítás, GLS csomagpontra való szállítás és személyes átvételi lehetőség is.

Én legutóbb a BestMarkt hu-ról egy babaházat vásároltam a kislányomnak elég jó áron. Azonban meghibásodott sajnos még mielőtt odaadtuk volna neki. Nem estünk kétségbe, a szülinapja előtt volt még némi idő, így visszaküldtük a garanciaszervizbe. Bepakoltam a csomagba a terméket minden alkatrészével, betettem a gyári csomagolásába, valamint mellékeltem a számla és a garanciajegy másolatát is. Emellett ki kellett még töltenem egy jegyzőkönyvet is a hibáról, amit szintén a csomagba tettem.

Semmi panaszom nem lehet azzal kapcsolatban, ahogy eljártak, a garanciaszervizben minden zökkenőmentesen zajlott. A kislányom is megkapta a babaházat rendben a születésnapjára, és én is megnyugodhattam, hogy nem kell bottal ütnöm a pénzem nyomát. A barátainknak az enyémhez hasonló jó tapasztalatai vannak ezzel az oldallal kapcsolatban, így mindannyian rendszeres vásárlói vagyunk a BestMarkt hu-nak.