Utazás közben kapom mindig a legjobb ötleteket.

Szponzorált tartalom

Nyomtatóalkatrész.hu

Nyomtatóalkatrész.hu

Mindig, amikor utazok új helyeket, embereket, és szokásokat ismerhettek meg. Pont ezek azok a dolgok, ami miatt próbálok rendszeresen utazgatni és felfedezni nem csak más országok kultúráját, szokásait, és az ottani élet szépségét, hanem a kis hazánkat is nagyon szeretem járni. A minap épp Pécsett jártunk. A város nagyon szép, hangulatos és nyugodt. Nagyon jó kis szállásokat találtunk ebben a városban, és talán a legjobbat is hiszen itt kaptuk az egyik legjobb ajánlásunkat. A minden napok során elég gyakran használjuk a nyomtatót, hiszen az irodában ez egy elengedhetetlen eszköz. A nyomtatóba való alkatrészeket és kellékeket pedig folyamatosan be kell szerezni. Ilyen nagy tételben pedig egyáltalán nem mindegy, hogy honnan vásárlunk. Eddig nem igazán találtunk olyan oldalt és boltot, ahol kedvező áron és megfelelő minőségben szerezhetjük be ezeket, ezért nagyon örültünk amikor a szálláson a tulajdonos a Nyomtatóalkatrész.hu oldalt ajánlotta nekünk. Elmondása szerint minőségi termékeket árulnak és minden beszerezhető náluk. Nekem pedig pont erre volt szükségem. Hiszen sokkal egyszerűbb egy helyről beszerezni a szükséges dolgokat.

Az oldalon nagyon sok nyomtatóba való kellék és alkatrész megtalálható. Párat fel is sorolnék ízelítés keppen: toner, tintapatron, nyomtató kellékek, fixáló, dob, transzfer, egyéb lézerkellékek. Ezeken belül nagyon sok termék megtalálható, igy bármit is keresel, valószínűleg a Nyomtatóalkatrész.hu oldalán meg fogod találni. Ezeken kívül kapható még festékszalag és film, illetve nyomtatópapír és fotópapír is.

A nyomtató alkatrész. Hu oldaláról a szállítás ingyenes bármilyen áron vásárolsz. Amikor ezt megláttam nagyon megörültem vesszük hiszen a legtöbb webshop oldalán egy bizonyos kosár értéket el kell érni ahhoz, hogy a rendelést ingyen szállítsák ki. Szerintem ez egy nagy előny lehet a számukra hiszen, ha csak magamból indulok ki, akkor az emberek nem szeretik megfizetni a kiszállítás költségét. Főleg akkor nem hogyha a rendelt áru értéke kevesebb mint a szállítási. Illetve vannak olyan oldalak is, ahol a szállítási költség elég magas, így ezekben az esetekben is néha visszatartó erő tud lenni a szállítás költsége.

Telephelyi átvételre nincsen lehetőség, úgyhogy valószínűleg ez lehet az oka annak, hogy az ingyenes szállítással kedveskednek a vásárlóiknak.

Az oldalon különféle fizetési móddal is ki lehet egyenlíteni a rendelési összeget így, ha valaki bankkártyával, készpénzzel, átutalással, előre utalással vagy utánvétes fizetéssel szeretne fizetni akkor erre a nyomtató alkatrész webshopjában mind van lehetőség. Ez is egy nagyszerű dolog szerintem hiszen ahol csak bankkártyával lehet fizetni az oldalon, azok az oldalak több vásárlót is elveszíthetnek. Sok ember nem szereti megadni a bankkártya adatait éppen ezért ahol csak bankkártyás fizetésre van lehetőség, ott lehet sokan inkább meghátrálnak, és beszerzik a szükséges termékeiket máshol. Azzal, hogy ennyi fizetési mód áll a vásárlók rendelkezésére a nyomtató alkatrészek oldalán szerinte nagy könnyebbség lehet a vásárlóknak.

Az oldalon több márka nyomtatójához is be lehet szerezni a szükséges kellékeket. Hogyha HP, Samsung, Brother, Canon vagy Xerox nyomtatóval rendelkezel, akkor Mindenképp érdemes szétnézni az oldalon, hiszen nagyon sok termék megtalálható ezekhez a márkákhoz. Meglátásom szerint a Nyomtatóalkatrész.hu oldala Nagyon felkészült és valóban azon van, hogy a legjobbat és a legtöbbet tudja nyújtani a vásárlóinak.

Miből gondolom ezt?

Csak az eddig leírtakból. Hiszen hogyha nem így lenne, akkor sokkal kevesebb nyomtató márka termékeihez lennének kellékek, nem lenne ingyenes a szállítás, nem lenne ennyi termék elérhető a webshopban, És nem lenne ennyi fizetési lehetőség sem. Hogyha mindezt megnézzük és átgondoljuk vesszük akkor látható, hogy csak jól járhatunk, hogyha az oldalukon szerezzük be a nyomtatáshoz szükséges alkatrészeket és kellékeket.

Miután mindent tüzetesen átnéztem az oldalukon el is döntöttem, hogy a következő hónapban tőlük fogok rendelni. Az eddig leírtakon kívül volt még egy plusz dolog, ami miatt végül így döntöttem. Ez pedig nem volt más, mint az, hogy minden egyes vásárlásommal kedvezménnyel élhettek.

Az oldalon ugyanis több kedvezmény lehetőség is van. Az egyik ilyen kedvezmény a mennyiségi kedvezmény, ami már a 2. darab terméktől érvényessé válik. Ezen kívül van még egy olyan kedvezmény lehetőség is, amit akkor lehet igénybe venni, hogyha minimum 3 darab terméket vásárolsz. Ebben az esetben nem szükséges 3 különböző terméket a kosaradba tenned lehetnek ugyanolyanok is. A 3. fajta kedvezményt pedig akkor tudod igénybe venni hogyha veszel egy fekete patront és mellé veszel egy színeset is vagy egy másik nyomtatóba való kelléket. Ebben az esetben alacsonyabb áron veheted meg a már kosaradban lévő terméket is így egyből 2 termék válik kedvezőbbé.

Miután megnéztem és uh átgondoltam ezeket a kedvezményeket rájöttem, hogy valószínűleg én minden egyes vásárlásom alkalmával kedvezményesen vásárolhatom majd meg a szükséges termékeimet és ez még nagyobb kedvet csinált ahhoz, hogy a Nyomtatóalkatrész.hu oldalon vásároljak.

Hogyha neked is szimpatikusak az eddig leírtak, és te is szívesen vásárolnál egy olyan oldalról, ami megbízható, megfelelő minőségű termékeket árulnak, és még kedvezményeket is nyújtanak minden egyes vásárlásod kor, akkor a nyomtató alkatrész weboldala neked való.

Hogyha még valami kis pluszra vágynál akkor a nyomtatással és nyomtatókkal kapcsolatos blog cikkeket is olvashatsz. ehhez nem kell mást tenned, mint felmenni a Nyomtatóalkatrész.hu oldalára és megnézni a blog oldalunkat is. Jelenleg még kevés cikkel rendelkeznek viszont folyamatosan frissül az oldal. Hogyha kíváncsi vagy arra, hogy mi alapján vásárolj nyomtatót, és hogy nyomtató vásárlás alkalmával mire érdemes figyelni, akkor mindenképpen ajánlom a nyomtató alkatrész erről szóló blog cikkét.

Minden vásárlás alkalmával amikor látsz egy rendelést, a fiókodban azt is láthatod, hogy hány napot fog igénybe venni a kiszállítás. Hogyha egy zöld pipa jelenik meg a rendelés mellett, akkor 1-2 nap alatt már kézhez is kapod a csomagot. Hogyha a cián kék pipát látsz akkor a szállítás ideje valószínűleg 1-4 napot fog igénybe venni. hogyha pedig narancssárga homokóra jelenik meg, akkor még visszajeleznek majd neked arról, hogy pontosan mikor fog érkezni a csomag. A pontos visszajelzést egyébként minden egyes rendelés alkalmával megkapod, így nem fog meglepetésként érni az, hogy mikor érkezik a rendelésed.

Milyen szállítási módok állnak rendelkezésedre? A Nyomtatóalkatrész.hu csapata GLS futárszolgálattal és GLS csomagponttal dolgozik. Ezen kívül pedig hogyha egy nagyobb megrendelés érkezik be hozzájuk, akkor a saját eszközeikkel oldják meg a kiszállítást.

Amennyiben még neked sincsen egy olyan megbízható, és minőségi nyomtató alkatrész beszállítód amilyet szeretnél, ha akkor érdemes lehet elgondolkozni a Nyomtatóalkatrész csapatán. Szerintem én már megtaláltam bennük azt, amit keresek így nem is kérdés, hogy hosszú távon is velük fogok dolgozni. Remélem neked is a segítségedre lehetnek.