Vonalkódolvasó készülék a különböző igényekhez.

Szponzorált tartalom

vonalkódolvasó

vonalkódolvasó

A vonalkódok leolvasásához speciális eszközre, egyfajta szkennerre lesz szükségünk. Nem csak akkor kell, amikor a pénztárnál a pénztáros becsipogja a megvásárolni kívánt terméket, hanem már sokkal előtte is jó szolgálatot tesz. Adatok rögzítéséhez a vonalkódolvasó fog kelleni, aminek segítségével később azonosításra is alkalmazhatjuk a készüléket.

Több fajtája létezik, közülük az 1 dimenziós leolvasására alkalmas 1D vonalkódolvasó, ami használható a kereskedelemben és ipari körülmények között egyaránt. A kézi és állványos változatok a legnépszerűbbek, ugyanakkor a vezeték nélküli változatát is előszeretettel használják, mint ahogyan a fix telepítésűt is.

A 2D vonalkódolvasó már QR kódok, PDF kódok olvasására is alkalmazható, többek között ezeket a kódokat gond nélkül olvashatjuk be a munka során általuk. Értelemszerűen az 1D kódokkal is elbánik, tehát ez egy fejlettebb verzió, amely képes mindkét leolvasó feladatát ellátni.

A vezetékes vonalkódolvasók is tökéletesen el tudják látni a feladataikat, ugyanakkor a vezeték nélküli készülék sokkal rugalmasabb lehetőségekkel tud szolgálni, használata jóval egyszerűbb azáltal, hogy helyileg nem kötött. A Duna Shop ezek közül mindegyikből bőséges választékot kínál mindenkinek, aki vonalkódolvasót keres éppen.